opleiding - scholen


Toon Resultaten 1 - 5 van 5 pagina's (0.11 seconden)
1. [100.00%] EIGEN PLEK
tijdens hun drie jarige opleiding hun eigen plek in Leshuis A. Vanwege het bijzondere karakter van deze opleiding zijn de lokalen anders ingedeeld: er zijn aparte werkplekken en leerlingen hebben hun eigen ict-middelen.
http://beatrixcollege.nl/Onderwijs/eigenplek.aspx - 27.4kb

2. [66.67%] VMBO-tl
Meer weten over onze opleiding vmbo-tl? Neem dan contact op met de heer Kick van Tulder, leshuisdirecteur 5M en VMBO-tl via 06-26947241 of kvtulder@beatrixcollege.nl . Aanmelden Gebruik voor het aanmelden voor onze opleiding vmbo-tl het aanmeldingsformulier .
http://beatrixcollege.nl/Onderwijs/vmbotl.aspx - 26.5kb

3. [33.33%] ATHENEUM
onze atheneum- of atheneum+-opleiding? Neem dan voor vragen over de onderbouw contact op met Dhr. T. Heijnen, leshuisdirecteur Onderbouw via 06 - 26953629 of theijnen@beatrixcollege.nl . Neem voor vragen over de bovenbouw contact op met de heer Marc van Dongen, leshuisdirecteur Bovenbouw via 06-28476021 of mvdongen@beatrixcollege.nl . Aanmelden Gebruik voor het aanmelden voor onze atheneum- of atheneum+-opleiding het aanmeldingsformulier .
http://beatrixcollege.nl/Onderwijs/atheneum.aspx - 24.0kb

4. [33.33%] 5M ANDERS LEREN
en in welk tempo. In deze opleiding ligt de nadruk op plannen, samenwerken, presenteren en reflecteren. Verder volg je ook dezelfde vakken als die van de reguliere opleidingen. Binnen 5M 'Anders Leren' werk je drie jaar in gemengde groepen. In iedere groep zitten leerlingen van het vmbo-tl, de havo en het atheneum. Daarnaast neem je deel aan verschillende groepen; in iedere groep richt je je op een andere vaardigheid. In het vierde jaar stroom je door naar de eindexamenklas vmbo-tl , de
http://beatrixcollege.nl/Onderwijs/5Mandersleren.aspx - 35.6kb

5. [29.17%] Beatrix College > Algemene info > Werken bij Beatrix > Stage bij Beatrix
waar collega’s in opleiding naast intensieve en kwalitatieve begeleiding ook de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot leraar met behoud van de eigen identiteit. Dat betekent dat de lat voor stagiair(e)s en collega’s hoog ligt! Wij willen samen met verschillende lerarenopleidingen (Hogescholen/Universiteiten) de kwaliteit van het leraarschap borgen. Dit betekent dat wij naast gedegen vakkennis en didactiek hoge eisen stellen aan interpersoonlijke, pedagogische,
http://beatrixcollege.nl/Algemeneinfo/WerkenbijBeatrix/StagebijBeatrix.aspx - 20.0kb

Resultaten pagina: 1